Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΔΙΑ ... ΔΡΑΣΕΙΣ", ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΙΑΣ ΤΡΟΦΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ, ΤΟ ΣΧΗΜΑ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΣΜΗ Ή ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ. ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΥΣΗ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΜΕ ΑΛΛΙΩΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΟΣΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΕΥΣΗ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ; ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου